•   0372 762 762     0770 800 400                              Livrare Rapida | 3-24 ore in functie de locatie

Intrebari adresate frecvent

Livrare


   Tariful standard pentru expeditiile in localitatile cu acoperire de pe teritoriul Romaniei este de  14.95  lei pentru comezile mai mici de 119.95 lei.


Comenzile plasate de Luni pana Vineri pana la ora 18:00 vor fi procesate si predate catre curier in aceeasi zi.


Comenzile se livreaza exclusiv prin intermediul Fan Courier/ THEN X CurierReturnare & Inlocuire produse

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.


Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii.


Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier.


Ca serviciu de transport consumatorul va alege FAN Courier pentru a nu avea costuri suplimentare cu km exteriori.

ATENTIE ! La returnare, nu acceptam colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la notificarea in scris ca renunta la cumpararea produsului, doar daca produsele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre consumator.


Notificarea in scris se face prin intermediul formularului de retur, disponibil in sectiunea de "Returnare & Inlocuire" din contul utilizat la cumpararea produsului.


Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, consumatorul va suporta costul diminuarii valorii produsului. Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile calendaristice, recomandam completarea formularului de retur disponibil in sectiunea de "My Returns" din contul utilizat la cumpararea produsului, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/ primirii produsului, sau trimisa notificare de retragere prin orice mijloc dorit de cumparator. Formularul este un model si nu este obligatoriu. Formularele completate sau notificarile primite dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.


Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Adresa de returnare & inlocuire

Pentru coletele de retur folositi urmatoarea adresa:Destinatar: SQUARE NETWORK SRL 

Telefon: 0372 762 762

Adresa : Redirectionare Sediul FAN COURIER Stefanesti

THEN X | Gladly @ your service