•   0372 762 762     0770 800 400                              Livrare Rapida | 3-24 ore in functie de locatie

Conditii legate de garantia produselor

           In cazul in care produsul achizitionat de dumneavoastra prezinta defectiuni de fabricatie sau incompatibilitate cu dispozitivele pentru care este destinat se poate cere inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii produsului.

 

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003  si O.G. 174/2008 

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. 

In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru inlocuirea produsului, clientul poate solicita rambursarea banilor prin virament bancar sau credit magazin. Daca se opteaza pentru credit magazin, clientul poate achizitioana orice produs/produse aflate in oferta ThenX.ro


NU FAC OBIECTUL GARANTIEI 

Produsele care prezinta urme de uzura normala sau defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau fisurate etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor,

Termenul de garantie incepe din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional, produsele care nu respecta termenii si conditiile de acordare a garantiei), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate. Aceste documente devin partea integranta din Certificatul de Garantie. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.

Produsele iesite din perioada de garantie sau cele care nu se incadreaza in termenii si conditiile generale de acordare a garantiei nu intra sub incidenta termenului legal de 15 zile de solutionare, termenul fiind de minim 30 zile si maxim 120 zile de la data receptionarii in service.

FORMULAR DE RETUR (RMA)


Va rugam sa completati acest formular aflat in contul dumneavoastra descriind detaliat defectiunile observate. 


In cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns de la un operator ThenX

In maxim 48 ore dupa aprobarea RMA, Fan Courier va ridica produsul defect de la locatia indicata ulterior.


ATENTIE! 

Pentru a beneficia de  Garantie pentru produsele din categoria  Folii de protectie si Componente  acestea trebuie sa fie  testate/montate intr-un service GSM  care va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu stampila) ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de Garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.


In cazul produselor din categoria LCD/Display se ofera garantie doar in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel va rugam sa probati/testati produsele inainte de a inlatura folia protectoare si sigiliile.


Daune cauzate de transport. In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier,  nu se va oferi Garantie.

Coletele trimise de catre dvs, printr-un alt curier decat Fan Courier si avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate!

 

Pentru coletele de retur folositi urmatoarea adresa:

Destinatar: SQUARE NETWORK SRL 

Telefon:  0372 762 762

Adresa : Redirectionare Sediul FAN COURIER OtopeniNe puteti contacta pe email la : [email protected]


sau telefonic la numarul:  0372 762 762

RMA


Completeaza formularul de retur si trimite spre validare. 

Impachetare


Dupa ce primiti aprobare sa trimiteti produsele retur, va rugam sa le impachetati corespunzator de preferat in ambalajele cu care au fost livrate.

Expediere


Trimite returul prin FAN Courier. 

Adresa de livrare:
Destinatar: Square Network SRL
Telefon: 0372 762 762
Adresa: Redirectionare sediul FAN Courier Stefanesti

Procedura indeplinita


In cel mai scurt timp se va solutiona returul dumneavoastra.

THEN X | Gladly @ your service