•   0372 762 762     0770 800 400                              Livrare Rapida | 3-24 ore in functie de locatie

Cum comand online

Cautati produsul dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul rapid de selectie al tipului de telefon mobil.


Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “ Adauga in cos. ”  Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.


VERIFICATI COMANDA

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi,   poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.


DETALII DE FACTURARE SI LIVRARE COMANDA

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata.


Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “ Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare si ii accept neconditionat ” inainte de a trimite comanda.


Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “ Plaseaza comanda ”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

THEN X | Gladly @ your service